Jindřich Kadeřávek

Managing Director (CEO), ředitel společnosti, jednatel
Element Logic Česká republika

Ve funkci od roku: 2021

Zodpovědný za: upevňování pozice Element Logic jako jedničky na poli automatizovaných skladových řešení založených na systémech AutoStore® na českém trhu

info@elementlogic.cz

Stručné představení manažera: Jindřich Kadeřávek je CEO Element Logic Czech Republic. V Element Logic se soustředí na upevňování pozice společnosti na českém trhu, má na starosti obchodní aktivity a zavádění plně automatizovaných skladových řešení v rámci regionu a také akvizici nových kolegů. Jindřich Kadeřávek má bohaté zkušenosti s realizací stěžejních strategických projektů. Již předtím působil jako Sales Manager pro Element Logic v Německu. Předtím přes dva roky působil jako místopředseda představenstva PNS a. s. Má bohaté zkušenosti s e-commerce a s vedením týmů. Specializuje se na realizace strategických projektů a akvizic společností.

Stručné představení společnosti: Element Logic je norská společnost, která se za posledních třicet let stala přední technologickou a intralogistickou společností. Navrhuje, implementuje a dodává širokou škálu automatizovaných a statických skladových řešení pro společnosti/firmy různých velikostí a různých odvětví v Evropě. Chytrá řešení zrychlují expediční proces. Robotická řešení a softwarové řešení pomáhají optimalizovat intralogistické procesy a současně velmi efektivně snižují náklady, čímž pomáhají společnostem dosáhnout vyšší ziskovosti. Tato řešení zajišťují značnou úsporu místa i efektivitu pickingu. Automatizace rovněž dokáže výrazně snižovat energetickou náročnost. Optimalizace skladů je možná pro všechny velikosti ve všech odvětvích – od elektronických součástek a spotřební elektroniky přes farmaceutika až po oděvy a sportovní vybavení.